Биография Тицианы Сера Роско (на албанском языке). Фото поэтессы

Оригинал материала находится по адресу:
andimecaj.webs.com/poezishqipe.htm

TIZIANA CERA ROSCO

 

 

Tiziana Cera Rosco u lind më 1973 në Milano, Itali. Ka botuar librat poetikë: “Lluvia”  2004, “Gjak i Përmbajtur” 2003, “Kopje e Arteve të Tua” 2002 dhe është përfshirë në antologjitë: “Punë me gërmime”, “Antologjinë e poetëve të lindur në vitet 1970, më 2004; “Poezia në Festival” 2003, “Argonautët 2001, “Ëngjëjt e Novi Sadit 2002, “Almanaku i Mitmodernizmit 2000.