Биография Илоны Виша(на албанском языке). Фото поэтессы

Оригинал материала находится по адресу:
andimecaj.webs.com/poezishqipe.htm

ELONA VISHA

 

            

Elona Visha u lind më 1975 në Tiranë dhe banon në Tiranë. Ka filluar të shkruaj që në moshën 19-20 vjeçare. Ka publikuar poezi dhe prozë nëpër gazeta e revista të ndryshme, mes të cilave: gazeta “Zëri i Shpresës” dhe revista “Etika”. Lëvron gjithashtu edhe prozën.